2010-08-24

60-talstältet



Min morbror på gitarr (i rött längst ut till vänster). Fan den bäste i världen. Janne Schaffer dra åt skogen ;-)

2010-08-23

Virus


Jävla skit!!! Fått virus på datorn IGEN!! Andra gången på 2 veckor, knappt det :-( Enligt sambon skulle detta ta lång tid så jag kunde lika gärna gå och lägga mig men se det gör jag inte. Ha! Nu söker den igenom mina foton månad för månad och med tanke på hur många DET är så gör jag kanske rätt i att lägga mig. Jag har inte lite kort om man säger så hehe.

2010-08-19

Bomba dig själv med kärlek...


Ja, det är min badlektyr. Och ja, jag tror oxå att många av oss (inkl. jag) skulle behöva lära oss att verkligen bomba oss själva med KÄRLEK ibland. För vi kan ju inte slippa oss själva precis ;-) Vi måste ju leva med oss själva tills vi dör så varför inte försöka göra det bästa av oss istället så vi blir trevligt sällskap. Inte bara åt andra men även åt oss?

Jisses... Fasen vad jag låter positiv och käck då. Vart är jag och vad har jag gjort med mig själv?? Hahaha. Puss på er! <3

2010-08-13

Long time no see.....

Ojojoj det var inte igår minsann! 15 dagar eller nåt va?
Vet egentligen inte va jag skriva nu heller men kan ju berätta om mina planer idag so far.

Ska möta storasyrran snart. Vi ska till Ö&B. Sitter o dricker kaffe just nu och har ätit mina hembakade bröd jag gjorde igår kväll. Blev inte så goda faktiskt men visst, dom duger! Gjorde även kokostoppar utan smör. Blev supergoda! Bilder kommer senare!

Ska försöka göra ett collage av den senaste tidens händelser oxå (om jag kommer ihåg) annars blir det för mkt i bloggen.... för mkt skrollande haha.

Ha en bra dag! Det ska jag försöka ha!

/♥♡Caroline♡♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...