2010-11-29

Lördag 28/11

Är nästan nyss hemkommen från landet... (ja, ni vet, där det är massa hagar och så... :-)) Däremellan har jag bl.a. hunnit med en runda på stan med la familia... vi gick mest runt och tittade en massa och jag och mamma blev besvikna för inte ett enda jäkla marknadsstånd var öppet. Jahapp, där rök våra munkar tänkte vi haha. Men vad gör det egentligen när jag och systerdottern bakade lussekatter dagen innan? Dom var mkt goda (och säkert lite nyttigare oxå) men är man sugen på munkar så är man :-)

width=
Här bakas det nåt annat :) systerdottern gör inbakade flätor på mig :)

600=
Stoooor deg :)

600=
Pappa visar hur det ska gå till haha.

600=
Och så här blev dom :) Mums!

600=
Mitt och systerdotterns hjärtan :) hennes blev såklart snyggast.

600=
Systerdotterns facebookar lite på morfars dator ch äter lördagsgodis :)



/♥♡Caroline♡♥

2010-11-28

Sir Toby's


Sitter på Sir Toby's och dricker kaffe ;-) sen hoppas jag att marknadsstånden är öppna så jag kan köpa munkar :-D


Uppning lite senare... 
Det var dom inte... munkastånden asså =( (%/[{€@

2010-11-25

E-post: Bella leker med boll



Bella får aldrig nog av sin boll haha. Måste fixa jacka till henne oxå.
Ha en fin kväll.

E-post: Mellanmål

Grekisk yoghurt med äpple, kanel och lite sötningsmedel. Gottigt :-) På det sprinklade jag över lite rågknäcke :-)

Kaffe bästa tåren är...

Förutom vatten och saft då haha.

2010-11-24

E-post: Förbannad

Ja, nu råder det då rakt inget Thomas Di Leva-lugn över mig kan jag säga. Gick och lade mig och tyckte att mitt täcke var fuktigt. Ja, men visst, vem hade inte använt det som toalett? Den hunden (???) ska vara glad att jag har nåt som kallas självbehärskning. Och det ska en annan viss (fä)hund oxå vara som lät honom ligga där!! Men den hunden har inte fyra ben. Så då har man renbäddat nu då och ligger på soffan där man får va ifred.

De lille skiten följde efter Bella ut hit men han åkte snabbt in i rummet igen kan jag lova.
Kan jag få sova nu universum?
Tack!

E-post: Ojoj sicket väder...Fluminlägg á la Thomas Di Leva :-D

Ligger i badet och lyssnar till ovädret som piskar på träden därute likt en lös fönsterhake som slår mot fönstret. Rent vitt på gatan där ute är det oxå.
Allt smuts döljs under vit vacker snö. Ungefär som en brud i vitt, redo att gå nedför altaret, men som döljer en smutsig hemlighet. Så gör oxå snön. Den döljer allt det smutsiga som vi människor orsakat under året.

Tillfälligt.

För precis som snön inte kan dölja smutsen för evigt så kan inte heller bruden i vitt göra det. Allt kommer nångång upp till ytan precis som smutsen på marken.

Tänk på det.

Ja, det var nattens tankar det. En jävla massa flum om du frågar mig haha. Men natten är inte slut än hehe + att jag börjar gilla flummerier/filosofi :-)

2010-11-23

E-post: Ett test till

Denna gången är jag inte inne direkt på min sida med mobilen utan jag e-postar :-D Vill se hur det ser ut. Kan nämna att jag sitter på ett ställe som många, ja däribland jag själv, betraktar som mitt andra hem haha. Men var det är säger jag inte :-D

2010-11-22

2010-11-21

En ros



Har ju för 17 glömt att visa upp vad jag fick av svågern häromdagen hehe. Det ringde på dörren och där stod han med rosen i munnen hahaha. Han ÄR för rolig den karln :-D

Lady Gaga - Telephone - Parody ("Accident Prone")

Hahaha tänk om man kunde göra videos som hon :)



/♥♡Caroline♡♥

2010-11-19

2010-11-17

På stan med brorsdotter och syster!

För ett tag sen var brorsbarnen nere så jag och Jennifer och Åsa tog en lite tripp på stan för hon ville dricka kaffe på uteservering när mörkret hade fallit... :) Gulletösen! :)

Vi hade väldigt kul! Drack kaffe, snackade shit och frös hahaha! Sen bar det av till MAX restaurang för vi blev litta hungriga... goda burgare där :) (Ok inte alla men vissa...)




Inne på MAX restaurang....


Var mörkt när vi åkte hem...

/♥♡Caroline♡♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...