2014-11-23

Mazarinkladdkaka

Åh herregud vad god! Det var den faktiskt! Den finns i ett av E-magasinen hos Baka Sockerfritt! Jag fixade hem alla hennes e-magasin. Nr 3 tror jag denna var i. Eftersmaken var väldigt god. Bittermandelsmak och det gillar ju jag så...

Jag har ju länge försökt bli sockerfri och allt detta och helt lätt är det ju inte kan jag säga... jag ÄLSKAR sötsaker!! Om jag kunde så hade jag nog banne mig levt på det. Ja, och lax förståss.


Nu ser ju inte min mkt ut för världen men det är smält choklad jag har ovanpå.. kan även vara en klick vispad god grädde och lite florsocker. Men men... den ska bara ner i min belly nu ändå så haha.

Lifesum

Det är en bra sida för att hålla koll på vad man stoppar i sig.

Gå in och registrera dig du med... de har en del dieter att välja mellan men... eller förlåt... dieter... hallå? Är jag dum eller... jag menar ju livsstilar ;-)

Lifesum - sums up your life! :-)

2014-11-17

Tips!

Måste tipsa om denna!

Jag har alltid fått för mig att jag inte är så förtjust i just kronärtskockor... Varför vet jag egentligen inte för jag har aldrig smakat de :-) Eller var det jordärts... jaja... who cares... det är en kocka iaf haha.



Nu är kanske inte denna så nyttig då det både är jästextrakt och potatisflingor och antioxidationsmedel i men va f-n... man äter ju inte så mkt av den ändå och nu ska vi inte vara poliser när vi trappar ner :-)

Men kan varmt rekommendera den. Den passsar jättebra till tacofärs :-) Tycker jag då iaf :-)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...