2006-03-31

Tjena på eeeer! =)

Idag gick jag upp tidigt! *puh* 7:30!! Ojoj! Va fan tänker ni säkert.. kallar hon DET tidigt??? =) Nja jag vet att det inte är så tidigt men om man knappt sovit nåt under natten o inte har gått upp tidigt på väldigt länge så är det tidigt! Kan ju säga att jag fullkomligt HATAR tidiga morgnar! Förutom om man ska nånstans - typ ett varmt land eller nåt =) DÅ kan jag offra mig! Annars är det bara skit! Tyvärr måste man ju gå upp tidigt när man ska jobba oxå men that's life!

Idag var jag med min syster, Åsa, när hon skulle skriva på kontrakt för sin lägenhet, (därav den "tidiga" morgonen *hehe*), som hon ska bo i - på Kroksbäck av alla j-a ställen! Min syster är rätt lustig av sig... hon är kräsen med hur lägenheten ska se ut men inte med VAR hon ska bo HAHA! Fattar inte! Skulle aldrig nånsin vilja bosätta mig på ett ställe som Kroksbäck! Men, men, lägenheterna där är väldig fina! Och stora! Fast jag är ändå nöjd med min lägenhet jag ska flytta till på Limhamn... *ler stort* 10 min gångavstånd till havet - knappt det! Det kan man inte klaga på! Enkelt till sommaren när man ska iväg o bada - 10 min till "Ribban" =) Gött!!

JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN!!!

Efter hon skrivit kontrakt så gick vi till Espresso House på gågatan och drack kaffe o åt scones! Återigen - bröd = kolhydrater! Kanske inga raffinerade sådana men ändå. I nuläget ska jag äta ca 25 gram kolhydrater om dagen och i bara en halva scones är det säkert mellan 15-20 gram - om inte mer! Katastrof! Efter EH så tog vi bussen till Staffanstorp och ja jäklar vad ont jag hade i mina stackars fötter! Tänk er själva - att först gå från Mobilia till Kroksbäck, sen gå på stan och sen gå från Torget i S:torp till Kyrkbacken. Det är iaf MINST 4-5 km jag gått idag - i högklackat! (^o^) Så nu har jag en träningsvärk i både vader och lår som heter DUGA! Hehe!

Skulle varit på fest i Lund idag men Cipi är sjuk så vi ställde in och siktar istället in oss på Schlagerbaren nästa lördag! Ska bli kul som fan! Förresten... Ni får ursäkta om/att jag svär en del när jag skriver men det är sån jag är! "Svär som en borstbindare." Eller heter det "Röker som borstbindare"?? Hmm inte säker på vilket men trots att jag svär så är jag lika snäll ändå och jag vet i vilka sammanhang det passar sig att svära och i vilka det INTE passar sig att göra det!

Vi syns och hörs! Ha en Trevlig Helg på er (om jag inte skriver imorgon oxå vill säga? Vilket jag sannerligen kommer att göra).

Puss o Kram!!

/Caroline/Caroline

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...