2010-05-07

Proteinbars

Jag är inne i en Proteinbar-period just nu. Köpte för ett tag sen en sådan av märket... ja, det var nåt med Swe... den är blå-gul iaf... Dahlblads kanske?? Det var smaken banan-choklad... var ute på stan och hade inte ätit frukost (a big no-no) och ville inte köpa nån frukost ute så jag tänkte... jag kan väl köpa en sån där proteinbar så jag stillar hungern åtminstone. Sagt och gjort.. jag virvlade in på Life på Mobilia och köpte en sån. 20 kr. Men den va inte särskilt god. Eller jo det var den kanske men... det känns konstigt att äta sådana.. käns... konstgjort hehe. Sen när jag läste innehållsförteckningen blev jag rent förskräckt och tänkte ska detta verkligen vara nåt man stoppar i sig för hälsans skull?? Så tänkte jag (som jag alltid gör med allt jag ser ute) att detta måste jag ju bara kunna göra själv! Och visst kunde jag det :-) Så fort jag kom hem började letandet på nätet och jäklar vad många videos det finss på Youtube om hur man gör sådana. Superbra!!! I alla fall... dessa nedan hittade jag här inne http://www.thecheapgourmand.com/snacks-fika/hemmagjorda-proteinbars/.

SÅ GOOOODAAAAAA!!!! Har ätit en nu till kaffet och jag var så lycklig när jag gjort dom och visste att om en timme eller två får jag ta en sån här! MUMS!!!

I originalreceptet ska man ha proteinpulver med chokladsmak men det hade vi inte hemma så det fick bli vanilj istället. Gick precis lika bra. Adderade även en halv msk med kakaopulver och sen följde jag receptet som det stod. Klockrent!! Om denna var himmelsk... hur ska den då inte smaka med CHOKLAD? :-)


2 kommentarer:

sofie sa...

sååå gooott det ser ut! :D

The Cheap Gourmand sa...

Härligt att du fick till dem! Jag har funderat lite och man måste ju kunna ha i mer nötter också, ska nog testa det nästa gång...

/ Anders

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...