2010-10-31

Nattröj hos föräldrarna

I torsdags sov jag ju över hos föräldrarna och som vanligt så sitter jag och mamma alltid uppe SENT, SEEEENT om nätterna och dricker kaffe, äter kakor och snackar skit. Så även denna gången :)

När klockan var ca 01:00 så fick jag ett ryck att jag ville titta i deras kökssoffa för att se om där var nåt kul. (Som typ en gammal tidning eller recept eller dyl.) Och BOY fick jag se en massa roligt... men även en massa skit - så för ovanlighetens skull rann det till i min "röjarådra", (ja, den jag inte har vill säga), så jag började dra upp en massa och en en hel full gul Ullared-påse fick vi (läs: jag) slängt med BARA skit :D Mamma gick ojandes under tiden -"Va har du gjort tös..." haha. Men hon var så nöjd så sen när det var klart (hoppas jag hehe).

Jag var klar ungefär vid 3-tiden på natten men då tyckte inte mamma att det var lönt att ens lägga sig men jag som faktiskt var trött redan när jag började (varför jag ens började röja vette katten??) sa att vi nog kunde få ett par timmar iaf... ca 3:30 gick vi och la oss men istället för att gå upp till sin säng så la sig mamma på soffan och jag i resesängen. Bella bredde ut sig på min munkjacka i fåtöljen ;-)

Ca 1 timme senare vaknar jag av att jag hör radion i köket och nån som visslar...

Pappa var vaken haha.

Tittar på klockan. 04:45. OH MY GOOOD!! HUR kan man vara så pigg vid den tiden? (Avundsjuk). Somnar om och vaknar igen vid 6-tiden då pappa står i dörröppningen och vinkar och säger hejdå för då skulle han till jobbet. Sen vaknar vi inte förrän klockan är 9:30 och då går vi upp och så var that's it :-)

Städning av kökssoffa
Before...


After....

/♥♡Caroline♡♥

2 kommentarer:

Åsa sa...

Har smsat massor o ringt men du svarar ej..var e du??

Jennifer sa...

Kommer snart något mer inlägg att läsa kanske? :D Puss <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...