2011-08-25

Nattsuddande...

Sitter här och ska snart krypa till kojs tänkte jag. Har haft en bra dag idag... mötte upp syrran och tog hundarna till agilityn nere på Limhamnsfältet... gick först och köpte en kaffe såklart... (haha ja, vad annars?) Lite roligt när man beställde kaffet och sa att man ville ha en "Vanilla Nut latte" med... och här avbryter baristan och svarar leende "med extra hasselnöt?" Är man lite stammis på Västra Hamnens Espresso House eller inte när dom dels känner igen en och sen vet exakt vad man vill ha? ;-) Om det sen är bra eller dåligt vette fan haha. Men jag bryr mig inte så länge jag får mitt kaffe precis som jag vill ha det :-) Iaf... sen fick doggisarna bada och stoja runt. Antar att dom gillade det :-)

Imorgon tänkte jag ta mig en tur till Burlöv Center och kolla runt lite och se om jag hittar nåt jag vill ha... går jag in på Tiger så lär jag väl hitta saker jag inte behöver alls men som skriker "köp mig!!" och så köper jag det (??) som jag alltid gör när jag inte behöver nåt haha. Har man pengar så kliar det i fingrarna för jämnan ska ni veta... och det blir ju inte bättre av att det är löning idag heller.... mennnn jag klagar absolut inte :-)

Nä, nu får man väl dra sig mot bingen... ögonen börjar få sand i sig :)

Avslutar med lite bilder!

2 kommentarer:

Millan sa...

Visst var det dig jag såg i dagens tidning? Jo.. det var det :) Så stort grattis på födelsedagen!!

Caroline sa...

Åh tusen tack så mkt! :) jag har själv inte sett urklippet ännu men förmodar att nån i familjen sparat det :) (hoppas jag hehe)

Kram!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...