BOTTEN:
100 gram rumsvarmt smör
3 dl kokosmjöl (men du kan ta vilket mjöl du vill men jag hade bara det hemma.)
1-2 msk sukrin.
4 bitar mörk finhackad choklad (jag tog 4 bitar)
Detta knådar ni ihop och trycker ut i en pajform men det fattar ni ju
Ta sedan den finhackade chokladen och strö över dem uttryckta degen. Sen gräddar ni den i ca 10 min på 175 grader. Ta sedan ut pajskalet och låt svalna lite grand.
FYLLNING:
2 dl crème fraîche (nu hade jag inte det och det går preciiiiis lika bra med fil, yoghurt eller gräddfil)
2 ägg
1-2 dl sukrin (men sötman bestämmer ni själva, jag gillar det sött)
1 rågad tsk vaniljsocker eller motsvarande ekologiskt vaniljpulver
1 stor burk avrunnen krossad ananas. Var noga med att pressa ur vätskan annars finns risken att pajen blir vattnig.
Vispa ihop allt och häll ner i det förgräddade pajskalet. Skjuts in i ugn på 175 grader i ca 40 min eller tills den har fått färg. Servera med grädde, vaniljsås eller kanske t.o.m. glass :-)
Enjoy!
1 kommentar:
Mm va gott det ser ut och låter. Jag tänkte börja med lchf men har lite frågor och funderingar. Har skrivit ett inlägg om de i min blogg. Om du vill får du gärna gå in och svara på nått om du kan. Kram
Skicka en kommentar