2016-02-23

Långt inlägg

Det är så lustigt... som jag skrev i tidigare inlägg (för snart två veckor sen haha) så har denna blogg följt mig i 10 år. Ja, just denna bloggen har ju inte funnits fullt så länge men själva bloggandet eller dagboksskrivandet via nätet har ju pågått så länge. Och just JAG skulle verkligen dra nytta av att skriva några rader varje dag... så kasst minne som man har haha. 

Ibland undrar man ju om det inte är bättre än att man håller på att drabbas av nån form av demens... undersköterska på ett demensboende som man är hahaha. Men nä... jag vet med mig själv att jag nuförtiden är en väldigt stressad person och har mkt i huvudet hela tiden och det är ju inte så konstigt när man tänker efter.... man går bland dementa hela dagarna och ska ta hand om de och det är väldigt lätt att man glömmer sig själv även när man kommer hem. Man har ett stort hus som ska tas om hand och som det har varit lite mkt med på sista tiden om man säger så... egentligen så har det varit lite saker hela tiden då och då... För att inte nämna trädgården... som verkligen har fått hamna efter :-(

Sen vi flyttade in den 25/7 2014 så har vi fått göra om badrummet på nedanvåningen pga fukt, vi har fått sätta in en ny insatskasett i kaminen (vi valde en Keddy) samt installerat in en helt ny i det andra vardagsrummet... vi har målat om i hela huset utom i två rum, bytt kyl och frys för de andra sjöng verkligen på sista versen och hade börjat läcka.  Sen har vi även installerat ett helt nytt värsting-vattenfiltreringssystem som ska rena vattnet vi dricker och proverna vi skickade in fick toppbetyg... det känns ju jättebra måste jag säga. Sen är det ju då vattenrören i huset som just nu håller på att bytas ut. Kom ner i vardagsrummet en dag och hörde hur det droppade nånstans. Jorå... taket läckte. Det har kostat en del dessa två åren om man säger så. 

Sen i trädgården har vi dragit upp buskarna som gick runt tomten och planterat thujor istället. 
Vi drog upp såna giftgranar på baksidan oxå som täckte utsikten från fönstrena. Sen har vi kapat två träd på tomten som var rent döa inuti samt trollhassel som slingrade sig genom hela rabatten och andra stora buskar som bara var i vägen så jodå... visst har det varit mkt jobb här. Men roligt är det ju ändå med hus och trädgård även om det tar mkt tid och så från en. 

Nu är det snart dags för kvällsjobb... 14-21. 

Önskar er en bra dag! :-)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...