2010-01-15

Update!

Sitter här med mitt morgonkaffe och ska om en timme åka till................................................. skolan =/ VA?! Skolan? Ja, skolan... usch. Blä. Fy katten!! Men det är ett måste. Ett måste som kanske blir kul? Kanske blir astråkigt? Vem vet? Hur som så ska jag ta mig igenom det.

Så typiskt bara att behöva börja skolan när man e förkyld och känner att det kommer bli värre :-( Introduktion idag så jag börjar inte officiellt förrän på måndag så jag har helgen att kurera mig på men se då ska man på bio, (Avatar) tvätta, plocka ner resten av julen, hem till syster på middag (för att ungarna är där) och sen svärföräldrar och ens egna. Puh... vart blir den lugna stunden av då? Men det ska bara bli kul. Hoppas jag :-)

Slänger upp lite bilder på Gizmo... eller Gisamoen som pappa säger... var där och hälsade på i... hmm... var det igår eller förrgår?? Jaja, struntsamma.


Tut tuuuuut! :-)


När man är på besök hos Gizamoen så får man räkna med sällskap på toaletten!


Bellas plats bredvid mig och min dator :-)


Mina "fitness-kokosbollar". Var inte så goda måste jag säga. Det får nog bli dom vanliga fast man får träna hårdare :-)/Caroline

3 kommentarer:

Majsan sa...

Vad är Fitnessbullar.... Me wanna know!!!=)Dom såg goda ut i alla fall.
Och vad är det du skall studera??
Kram

Majsan sa...

Hej där vännen...Bagen är inte rosa...Den är röd med ett vitt julhjärta på.....Men den är köpt på IKEA!!!)=)

Majsan sa...

Hej där vännen...Bagen är inte rosa...Den är röd med ett vitt julhjärta på.....Men den är köpt på IKEA!!!)=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...