2010-11-28

Sir Toby's


Sitter på Sir Toby's och dricker kaffe ;-) sen hoppas jag att marknadsstånden är öppna så jag kan köpa munkar :-D


Uppning lite senare... 
Det var dom inte... munkastånden asså =( (%/[{€@

5 kommentarer:

S. sa...

svar: ärligt? fan vad kul! :D Du ska vara glad över att du har en sån fin kusin, han är underbar till tusen :) Det är alltid lika kul att umgås med honom =)

Du var möjligtvis inte på releasefesten igår?

Caroline sa...

Hehe japp vi e kusekiner ;) Oj, nä jag visste inte ens om att det var en releasefest haha. Annars hade jag absolut gått och lyssnat på er! :) Vi träffar hans pappa (min morbror) rätt mkt och han berättade att Patrik bodde i (eller kanske skulle flytta dit? Minns ej så bra) Stockholm så jag trodde han var där :)

Men det e kul att se det börjar bära nånvart med hans planer han hade när han var mindre :D

S. sa...

Vad jag vet har Paddie inga planer på att flytta till Sthlm just nu när det går så bra för dem :) Han bor fortfarande inne i Malmö med sin polare och sen så pluggar han också i Lund :) Ja, det är jättekul att det går så bra för dem. Min pojkvän och hans bror startade bandet för snart 6 år sen så det är kul att det börjar hända en massa grejer nu :)

S. sa...

Shit, jag har helt missat att han länkat just mitt klipp, det var lite kul ju :D hehe, nej tyvärr så känner jag inte Olle :( det var helt magiskt att se honom live, han är mycket bättre än vad man tror när man ser honom på tv. Jay är dock lite överskattad tycker jag, tyvärr. folk kommer glömma honom inomett halvår skulle jag gissa på men Olle har en speciell röst som kommer leva kvar länge.

Just nu så är det inget Skivkontrakt på G, men de har en hel del spelningar p G, bla i Danmark (som är redan nu på fredag). Sen har dem en massa andra spelningar inbokade och nu när de har spelat in en ny EP så ska dem skicka runt den till olika bolag både i sverige och andra länder. Du får ta och kolla in hemsidan, där hittar du de senaste låtarna och alla videos :) Paddie har inte varit med länge alls, kanske 2 månader och om jag ska vara ärlig så känns bandet helt nu, Paddie passar in till tusen! Samma sjuka humor som de andra pojkarna :P

Helga sa...

Det ser gott ut det där och mysigt också!

Nu har jag svarat på din fråga i min frågeruta. Hoppas det svaret duger... Jag har inte varit på en intervju på länge.

Kram kram o lycka till!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...