2016-03-15

C9 - Change9 (min egen C9.)

Slösurfade på Instagram och kom över ett konto som hade hashtaggen #c9 och #change9 och #F1 och #F2 osv... tänkte vad sjutton är det? Visade sig vara ett cleansingprogram från Forever Living där man grundar sin kost på Aloe Vera kanske man kan säga? Personligen älskar jag Aloe Vera och kan inte just nu tänka mig en vardag utan den... dock så tycker jag att det är liiiiiite väl pricy att betala nästan 1500 kr för en 9-dagarskur.

Därför...

Tänkte jag att jag kanske skulle kunna göra en egen C9 :D haha.

Kan väl inte va så svårt... ;-)

Igår gjorde jag iaf en massa olika soppor för jag tänkte jag skulle köra en veckas detox nu. Jag MÅSTE verkligen göra det för att få ut all skit ur kroppen! (Kanske inte så smart att börja dagen med en kopp gott kaffe med grädde o honung då...) Detoxen ska grunda sig på Aloe Vera för det dricker jag 1 dl varje morgon iaf  för att det gör så gott för magen o kroppen i övrigt.  Men jag tänker rent överlag nu. Sen ska jag försöka få in 40 minuters motion var dag oxå. På nåt sätt! Jag tänker minsjäl inte vara ensam kvar i familjen som tjock. Okej jag är inte tjock men jag är väldigt kraftig haha. 

Så jag tänker en veckas detox nu och sen äta så rent som möjligt. Tills jag når min målvikt på 70 kg. Insåg just att det är... 24 kg :-O Då kan jag lika gärna gå ner 25 så är jag nere på 69 kg då. 

Å andra sidan så slutar jag nog när jag känner mig nöjd. 

Får se hur detta går. 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...