2016-06-20

Viktexperiment dag 1 och 2

Tänkte göra ett experiment den närmaste månaden... Bara för att se om det händer nåt med kroppen... Tänker att gör det inte det så ger jag upp. Då accepterar jag den för vad den är. En kropp med ca 20 kg övervikt helt enkelt. Då får det vara som det är.

Experimentet går ut på att försöka få kroppen i ketos. Alltså att den börjar förbränna fettet jag har i överflöd haha. Antar att det är en form av LCHF fast detta kallas Ketogenic diet och är väl helt enkelt en slags strikt högfettkost. De första veckorna måste man vara strikt med kolhydraterna så det tänker jag vara. 20-25 gram är väl det som är rekommenderat att man ska hålla sig under. Jag kör nog upp mot 30-35 gram (max 50) då jag idag konsumerar väldans många kolisar så jag hoppas jag kommer se nån skillnad inom kort iaf.

Jag började igår söndag 19/6. Hade inte planerat det utan det bara blev så... Hade ledig helg så man sov lite längre... Så igår blev det kaffe med grädde och en mjölkproteindrink till frukost, sen lax med rucola, pepparsås o avokado o liiite lite potatissalad till. På kvällen både kaffe med kokosolja o grädde i samt varm choklad till fotbollen. Sen inget mer. Idag blev det kaffe med grädde o kokosolja till lite honung i (inte så bra jag vet) till frukost. Sen åt jag en makrill i tomatsås o en avokadosallad till mat på jobb vid 16. När jag slutade 21 åt jag två sojakorvar, rucola o avokado med potatissallad (två msk bara). Jag var rätt hungrig så inser att jag inte ätit tillräckligt med fett. Efter det så blev det lite rabarberkräm med grädde. Bättring med fettet 😊

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...