2017-01-03

Nytt år, nya planerJa då var det 2017 nu då. God fortsättning till alla er där ute!

Känner att jag både vill och behöver skriva lite dagbok igen.
Jag gillar det här när man liksom kan börja om lite på nytt igen... det kan man ju i och för sig när som helst på året men just årsskiftet är ju som bäddat för New Beginnings :-)

Jag kör igång med nya livsval, (framförallt försöka göra medvetna val), nytt kostval och allt vad det där nya hör till. Så som jag har levt innan fungerar inte längre och jag har insett det nu. T.o.m. mitt jobb som undersköterska ifrågasätts kraftigt just nu också. Jag arbetar visserligen natt och har ett otroligt bra schema med mkt ledighet och jag verkligen älskar mitt jobb som USK:a men... ja, det är ju väldigt dåliga löner på just vårdyrken och det gör mig så ARG! Vi är värda mer på alla sätt. Vårdyrken är väldigt slitsamma yrken, även på nätterna, och att varje månad få sin lönespec och sucka... ja det är inte roligt! Men, så länge vi har den regering vi har så...

Nä, nu ska jag inte gnälla mer om det.

Nu tänkte jag gå ut i köket och göra i ordning något att äta. Jag kan dock inte komma på vad. Det är nämligen också en del av det som jag tänker göra till min nya livsstil. Äta så sockerfritt jag bara kan. Jag tänker alltså följa ramarna av LCHF. Jag VET att den typen av kosten är bra för mig men det har ju varit så svårt innan. Jag har väl helt enkelt inte velat det tillräckligt mkt. Sen är jag liiiiite anti mot att sätta namn på ett kostval. Det blir så sektlikt hos vissa. Jag kommer säga att jag äter ordentlig mat. Naturlig mat. För det är det det är. Naturlig utan en massa hemska tillsatser.


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...