2007-12-14

Kluven


Jag är kluven. Vart ska jag blogga nånstans???? Det har blivit för mkt för mig nu!!! Jag har denna, blogg.se och så min egna hemsida! Som sagt.... lite för mkt för mig! Kan inte bestämma mig! Men det är ju inte som om man har så många läsare på nån av dom så det kvittar nog egentligen =/Godnatt med er!


9 kommentarer:

batgirl sa...

Du har ju mig iallafall...
Kram!

http://hollywoodah.blogg.se sa...

Det är bara att välja en adress och köra på enbart den. Ha en blogg där du både bloggar vanligt och skickar mobilinlägg.
Hmm...du, det där med rökningen gick åt helvete!
:(

Kram

Åsa sa...

Ja men du skriver ju så sällan! Jag tittar in varje dag ju!! Pusss...

hollywoodah.blogg.se sa...

Hihi tack:)
Ja jag vet vad Lidl är. Har handlat där en gång tror jag. Dom hade endel bra/billigt och ganska mkt skit... eller snarare lite litet utbud.
Men det är bra att man kan fynda:)
Här va saffran dyrt:(

Kam!

http://hollywoodah.blogg.se sa...

Tack! :) Gulklänningen är okey, men den e som en jävla kroppsstrumpa så jag känner mig lite naken i den:/ men men.
Gu va mysigt att köpa gran. jag vill också ha en!!
Hehe jag kallar balkongen för ballen:)
KRAM på dej!

htp://hollywoodah.blogg.se sa...

Hej! Ja det e klart jag har gjort det själv:) Jag gör alla mina kollage själv:) Älskar att pyssla. Har dock inget bra "fixa-med-bilder-program" så det blir inga avancerade kollage.
Kram

http://hollywoodah.blogg.se sa...

HEJ! jag gör mina kollage i PAINT.
Antingen öppnar du paint och sen klistrar du in bilder som du vill göra ett kollage av, eller så öppnar du en bild du vill ha med i kollaget, klickar på en av ikonerna(den nästlängst till höger tror jag) under bilden där det står "stänger det här programmet och öppnar bilden så att den kan redigeras". Då ska bilden öppnas i paint. Inne i paint kan du gå in under rubriken "Bild" och sen ta "ändra storlek/snedställ" om bilden är för stor. Så istället för 100% så skriver du kanske in 50% eller liknande på båda alternativen så blir bilden hälften så stor. Sen när du e nöjd med första bildens storlek går du in under "Redigera" och tar "klistra in från". Därväljer du nästa bild som ska klistras in, fixar sen storleken på den så samma sätt osv. Gör så med alla bilder du vill ha med. Lägg bilderna brevid varandra på ett sätt som du tycker är snyggt, prova dig fram:) Det är INTE alls svårt. Man får leka lite. Det är jättekul att pyssla med sånt tycker jag:)
Hoppas du fick lite hjälp. Säg tillom du undrar ngt mer:)
KRAM

http://hollywoodah.blogg.se sa...

Åh va bra! Hoppas du lyckas göra nå fint kollage:)
KRAMAR!

monica blandad kompott sa...

tycker du ska mobil blogga lite iallefall ? *kramis*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...