2009-08-09

En mkt konstig dröm

Alltså jag drömde det sjukaste inatt (eller om det var i morse, minns ej.) Husomhelst så var både Carmen Electra med (som ju bara är SÅÅÅÅ vacker!!!) , Kim Kardashian (även hon drop dead gorgeous), Kendra Wilkinson (Hugh Hefners gamla (men väldigt unga) asballa flickvän och.....ZLATAN??? What the h-ll.... var f-n kom han in i bilden?? I don't even like the guy! Wego way back... kan man säga så?? Vi gicknämligen i samma klass tillsammans från 5:an till 9:an och han var på mig jääämt, drog mig i håret, tog här och där han tyckte det passade *morr* och var allmänt kaxig emot mig jämt... När dom spelade fotboll på planen i skolan på Sofielund så sparkade han alltid den emot (läs: PÅ) mig och kom han inte fram till mig och hånflinade och sa "Oj förlåt, stod du där, såg dig inte hehehe" på hans kaxiga blatteskånska (sorry så säger man väl inte antar jag men jag gör om honom) så visslade han och skrev "Ajde, sparka hit bollen!!!" Och så skrek ju jag tillbaka, fjortis som man var "My ass jag gör... du får hämta den själv! Vad f-n e du till mig?" (som man sa på den tiden, fattar inte än idag vad det skulle betyda... haha) Så blev han väl sur och sprang emot oss och sa nåt dumt och så skulle han tvunget knuffa på MIG?? Liksom vad gjorde jag?? Vi var fler där han kunde be bollen om. Idiot! Sen slutade vi 9:an och jag tänkte GÖTT... nu slipper jag bråkstaken, för han var verkligen en bråkstake... och jag slapp honom ett år för jag började på Sammhällsprogrammet på Latinskolan men ångrade mig sen (gick dock ändå klart året) och gick om första ring på Malmö Borgarskola fast denna gången valde jag Handel-, & Administration istället... och var så nöjd med det, för jag hamnade i en bra klass med bra kill-, och tjejkompisar,... tills en dag när jag går i korridoren så hör jag bakom mig... nån som klappar händerna och ropar... "Men e det inte lilla Caroline som hittat till min skola..." och så detta flinet... MIN skola... va fan tror han?? haha. Oh noooo not AGAIN tänkte jag... men han hade bättrat sig lite... bara det att han var så jävla divig för han börjat i MFF... men men det vet vi ju hur det gick.... är ändå lite glad för hans skull för jag vet att det inte var många som trodde på honom (inte jag heller då) Visst tyckte man att han var duktig i fotboll men man trodde aldrig han skulle bli SÅ stor inom fotbollen som han är idag. Sen har han nog mognat en del eftersom han är tvåbarnsfar! Men jag förstår ändå inte vad han gjorde i min dröm?? Haha kom just på att det var ju den jag skulle berätta om...

Anyway... jag kan inte direkt säga vad drömmen handlade om för den har en tendens att komma i små avsnitt liksom... men jag kan berätta "kort" hehe... Zlatan var ihop med han nuvarande hon Helena Seger... men.... hos mig, eller vart det nu var, var han ihop med Kim K. (???) Och sen hoppade det vidare till att Åsa (syrran) hade fått nån slags minitraktorskopa i trä och skulle visa mig nåt på den som FLÖT?! Och rätt var det var så hoppade det vidare till att jag och syrran satt och skvallrade om att Zlatan borde vara med Kim K istället och inte den där Helena hahaha. Sen helt plötsligt hoppade det till att han kom ut och började brottas med mig på golvet och vi skrattade och hade oss tills han helt plötsligt stannade upp och blev superallvarlig och tittade på mina händer och frågade vad som hänt med dom??? "Ehh, ingenting" svarade jag, men sa att jag hade haft ont i både händer och fötter ett bra tag (för det har jag på riktigt, främst händerna) och så sa han att "ja, det blir så ibland". Sen kom Kim K ut och då var det roliga slut tills det hoppade till att jag såg en massa konstiga små tygbitar på bordet och jag undrade vad sjutton det var... ja då kom ju självaste Carmen Electra och berättade att hon syr sina egna trosor *ASGARV* Så hon visade hur hon gjorde och sen slutade det med att jag Kendra Wilkinson posade för nån tidning med Carmen Electras designade trosor på sig. Sen vaknade jag och var så yr och så borta och undrade vad sjutton jag var?!

Ja jisses säger jag bara!!! Varför drömmer man som man gör? Iofs att tjejerna var i drömmen kan jag förstå för jag läser ju Kim K's blogg, har nyss börjt kolla på Kendra W's realityshow Kendra och sen så har jag laddat ner Carmen Electras aerobic stripteasevideos. Men ska köpa 2:an och 5:an för dom finns ju fan bara på spanska *morr* Men varför Zlatan kom och störde har jag IIIINGEN aning om hahaha.

2 kommentarer:

sofie sa...

du gillar honom i smyg, det måste va därför ;)

Åsa sa...

Ehhhhh... WHAT???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...