2009-08-15

Systerns devildog hos doktoren

Nu i tisdags var jag med syrran och hennes "lille" goding hos doktoren för att klippa klor. Men det gick inte så bra om man säger så. En sporreklo var allt hon fick haha. Han var stört omöjlig! Det gick bara inte! Munkavlarna (säger man så?) dom har är ju rena skämtet! Alla av plats och hur enkla som helst att få av! Gizmo fick med andra ord av sin uuuutan nån som helst större ansträngning.

Jag undrar ibland vad det är för människor (både elever och riktiga vet.) som jobbar där?? Jag var där med Bella 25 sep förra året och efter det sa jag NEVER AGAIN!!

Min sambo var där med Pluto, som ju gick bort 28 juli förra året, när han var 12 år. Alltså TRE år tidigare än han gick bort (2005) och enligt dom så var han ju SÅ illa däran att dom ville behålla honom med en gång och ge han insomningsspruta på plats. Martin var inte riktigt redo för det, antagligen för att det beskedet kom så abrupt, och Pluto hade ju varit lite hängig och rätt så trött den senaste tiden och inte orkat så där värst mkt och enligt dom så hade han både vatten i lungsäcken m.m m.m. Martin hade sagt till dom att dra åt helvete (jag var inte med och tur var nog det för då hade jag skämts men hans mor och far var) och sen gått därifrån och det hade dom tydligen inte gillat då dom hade uttryckt sitt missnöje. Martin gick till en annan veterinär och DIT vart jag däremot med. Det visade sig att Pluto inte alls hade någon vätska i lungsäcken eller alla andra fel dom sa han hade (minns ej så bra) men däremot hade han nåt problem med hjärtat och stela höfter att det var det som gjort honom så trött. Alltså att hjärtat gjorde att han inte orkade gå lika långt som innan och de stela höfterna att han såg så konstig ut när han gick. MEN.... Vi fick medicin mot detta + att vi skulle massera hans leder och efter några dagar var han sitt gamla jag igen. Jävla fittesjukhus! *ursäkta språket*.

Syrran sa samma sak nu oxå efter sin rajd med Gizmo. Har hört flera säga så! Att dom inte gillar Djursjukhuset. Eleverna ska visa sig på styva linan och tar tag i djuret för att visa att "här är det minsann inte du (hunden) som bestämmer!! Utan vi!!" Nu i tisdags fick vi en stockholmstjej (elev) som verkade rätt OK till en början och hade inte Gizmo nu varit så besvärlig (Läs: nervös och osäker över situationen) som han faktiskt var så hade vi nog aldrig fått se den där irriterade sidan hos henne. Men hursom till slut efter några moment så utbrister hon på bredaste jävla Stureplansstockholmskan att "men GUUUD detta gå´junte!!! Han är ju aggressiv! Aaa jag får hämta hjälp assååååå, de e inge o göööra." Totalt jäkla blåst e hon hahaha! En aggressiv hund? Uhm vännen, han är rädd! Finns en viss skillnad där. Och det sa vi oxå till henne. Men brydde hon sig?? Och in kommer 2 st. som ska hjälpa henne. Den ena lägger Gizmo ner och den andra sätter sitt knä vid halsen typ så han inte ska kunna röra sig så hon ska kunna klippa klorna utan massa ryck. WTF?? Här känner både jag och syrran att va fan är detta? Gizmo var HELSTRESSAD och syrran avbryter det hela. Det kändes inte rätt nånstans! Hon fick hämta en annan. Och in kommer en invandrare hur lugn som helst som Gizmo typ tyr sig till (han fick ju godis så klart han går dit då haha) men han sa till oss och framförallt tjejen att man måste ta det lugnt och ta tid på sig. Men det gick ändå inte så det blev bara en klo på ena sporren sen var Gizmo (för att inte nämna vi) rent färdig. Ja, eller stressad. Det kom inget bra ur det så att säga.

Nu har jag skrivit tillräckligt... nu kommer bildrejs!! Weee! Kul va? =)Dagens Outfit haha! Så moderiktig så! =)

Alltid musik i öronen...
Gullevovven eller Herr Stör? *asg*


Fråga mig inte vad mor gör här =)
Herr Stör igen...


Är det skinka månne? =)
Jag e med på ett hörn såklart =)
Och lilla mor oxå...=)
Devildog =)
Camilla, mamma och devildog och dennes ben haha.Nu ska vi äntligen få klorna klippta... (trodde vi ja haha)
Dåligt... bad om vatten till Gizmo för han var så törstig men hon stockholmskan brydde sig inte utan bara gick iväg igen... dåligt, mkt dåligt...


Och detta blev då dagens middag i tisdags! Lax med kall sås och grönsaker!

2 kommentarer:

Åsa sa...

Näää dit går jag aldrig igen!!! Vilken päras d var! puss

sofie sa...

sjukt.. :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...