2010-12-19

Josefins 15-årsdag!

Vi var och firade Josefine idag som fyller 15 år. Egentligen fyller hon inte förrän imorgon men då är det ju skol-, samt jobbedag så vi firade henne idag istället :-) Går ju lika bra det!


Av Camilla (min äldsta syster) så fick hon 500 kr. Jävla lyckogris ;-) Hmm var inte hon skyldig mig pengar?? ;-) Nu måste jag tänka...hihi!


Av min andra syrra Åsa fick hon ett par jeans hon sneglat på ett tag. Dom sitter långt ner på höften... ja, hon kan ju iaf bära upp dom :-) En annan såg ju ut som... ja, det ska vi låta vara osagt hehe.


Av mig fick hon en randig tunika/blus som hon kan ha som både och...


Det serverades småplock med bl.a. kyckling, olika sorters korv m.m. men både syrran och svågern hade glömt att jag numera är vegetarian (svågern och hans polare Dan retas ju ständigt med mig om det så HAN borde inte ha glömt det iaf haha) så jag käkade bröd med vitlökssmör och grönsaker istället. Gick lika bra det :-)


Fick trycka i mig mer av detta istället :-D


Familjen Perssons gulliga gran! Själv har jag inte hittat min än... men jag ska ner och rumstera om i förrådet imorgon så kanske jag hittar den :-)


(O)uppfostrad snorunge ;-) hahaha.


Mobilnissen Emil (min gudson) sitter ALLTID med sin måbajl! Han sover säkert med den oxå haha...


TÄNK om alla dessa klappar var till mig!!!!!!! Åhhh jag blir som ett barn på nytt varje jul - jag är värre än minstingen Adam säger dom. Måste klämma på alla "paketeeet" och titta vem som ska få vad osv... och oftast tycker jag det är orättvist att ungarna får fler paket än mig LOL... vadå? Jag är ju fortfarande bara 10 (kring juletid iaf ;-))

/♥♡Caroline♡♥

2 kommentarer:

sofie sa...

va det britt-marie som satt där i bakgrunden? hehe!

Caroline sa...

Hehe ja det var det :) Hon e farmor till Josse :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...