2011-02-08

VARFÖR.....

...postade jag aldrig mina brev till morbror Inge???????? Faaaan!

Här är t.ex. ett jag skrev till honom en sömnlös natt.... och det fick han aldrig läsa :-(

"Limhamn, 20 oktober 2010

Hejsan Svejsan! :-)

Tänkte att jag kan ju faktiskt skriva ett par rader. Har klagat så länge på att jag är trött på detta med mail och ”kolla din inkorg” och e-post och f-n och hans moster. Vad hände med det gamla hederliga sättet att skicka post på?? Brev och frimärke?! Det är ju bra mkt roligare än att öppna post genom att klicka sig fram. Visst får man pappersbrev ibland men det är ju bara när ”Big Brothers anhängare” vill ha mer än halva din lön :-( Och hur kul är det på en skala??

Klockan är 01.51 på natten och jag kan som vanligt inte sova. Fast jag känner att jag är trött. Igår gick jag och lade mig vid 2-tiden och gick upp 7:00 så där fick man ju inte heller mkt sömn. För man somnar ju inte det första man gör precis haha. Den turen har man tyvärr inte... Men men, imorgon behöver jag inte stiga upp kl. 7:00 så jag kan ju sova lite längre då. Sen väntar en städ- och tvättedag. Skulle städat idag (igår, det är ju ny dag nu) men det blev inte så då jag kom hem för sent :-)

Imorgon tänkte jag att jag skulle göra en rotfruktsgratäng till middag men den sedvanliga kyllingen till. Det är banne mig ett under att man inte börjat kvacka än så j-a mkt kyckling vi äter. Martin är nog rätt-så-ganska-så-väldigt trött på kyckling nu, (för att betona tröttheten), *skrattar* men eftersom jag lagar maten så får han snällt äta det som bjuds :-) Till det tänkte jag göra en rödvinssås men vette tusan om jag kan klirra det. Finns ju otaliga recept på det där ute så hur ska man egentligen veta vilken som är godast? Ja, man får väl prova sig fram som med allt annat :-)

Bella ligger här bredvid mig på golvet på sin kudde och sover. Hon är min skugga, milt uttryckt. Kan banne mig inte ens gå ifrån t.ex. soffan till dass förrän man hör detta tassande på golvet efter mig. Stänger jag sen dörren mitt framför nosen på henne så hör man efter några sekunder hur hon börjar pipa där ute och sen krafsa på dörren. Så inte ens ifred på toa får man vara ;-) haha. Men vad gör det?! Står hon ut med den eventuella stanken som kan bli där inne så be my guest – kom in och inandas alpluft hahahaha! :-)

Tänkte att jag ska börja skriva lite brev till dig med jämna mellanrum. Du behöver absolut inte svara på de men det är alltid kul att ha någon att skriva till och ha nåt ”kul” att läsa menar jag. Jag borde verkligen ha börjat skriva för längesen men jag har bara inte tänkt på det. Men nu så... Så vänta dig ett brev snart igen. Även om det inte är så där fasansfullt intressant och spännande att läsa om mitt innehållsrika liv (ett skämt alltså, det är inte så innehållsrikt som jag skulle vilja :-)) så kan det ju alltid vara kul att få brev.

Vi hörs snart igen!!

Många kramar från Kcalorin :-)

(”Näää, jag heter inte Kcalorin...jag heter faktiskt Caaarrroliiiine!” Som ni tjivades när jag var liten – det glömmer jag aldrig haha.)

Du är otrooooooligt saknad!!!!!!!!!!!! Vi ses en dag! Faktum är att det stormar ute....och jag väljer att tro att det är du som rör runt i andevärlden nu! :-) Och när det åskar ute kommer det vara du som slår på trummorna....

/♥♡Caroline♡♥

1 kommentar:

Åsa sa...

Det var kuligt brev som han hade uppskattat! Du kan lägga d i kistan på begravningen! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...