2007-06-01

Personlighetstest

Hittade detta testet inne hos Pinglan och detta resultatet fick jag. Det mesta stämmer förutom den översta. Jag är verkligen inte så inåtvänd som det röda visar! Mkt mer åt höger om jag får be tack! =) Vill du göra testet så hittar du det här!

Inåtvänd Upplevande Abstrakt Känslostyrd person I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag

 
 | 
InåtvändUtåtriktad
PlanläggandeUpplevande
KonkretAbstrakt
TänkareKänslostyrdSÅDAN ÄR DU:


Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...