2007-09-16

Matdags igen


Har gjort grillade karrékotletter och potatisgratäng med brysselkål och morötter :-) Mums.

5 kommentarer:

Majsan sa...

Mms såg dte där ut ju......

Caroline sa...

Majsan: Jo det var det oxå men FY FAN vad ont i magen jag fick sen då!!! =( Har ätit dåligt hela dagen och åt inte förrän vid 20-tiden + att idag lyxade (inte lyx med facit i hand) jag till det med 5 dl vispgrädde 36 % i gratängen så min mage vände bakut direkt! Martin kom in och frågade hur det var och klappade mig på ryggen och utbrast "Men gud vad blöt du är" Och då hade jag tröja på mig! Får nästan ont i magen bara av att tänka på det! Konstigt att det blir så men ändå inte. För mkt för magen att jobba med så sent på kvällen! Men som sagt... gott var det =)

Cissi sa...

Japp, det var jag som skrev i din blogg.
Träningssidan blir offentlig så snart jag fått kläm på den. Fortfarande under uppbyggnad. Har inte uppdaterat på ett tag pga tidsbrist. Ska se till at ta mig i kragen.

Hur går det för dig och din träning?

Photoshop är askul, finns så mycket att göra i det programmet.

Kramar

Cim sa...

Hej!!! Vad kul att du varit inne på min blogg o tittat lite o TACK för dina fina kommentarer om bröllop o hår... Ja, din syster och jag tittar in dagligen hos varandra verkar det som. Gillar henne, det fanns nåt som sa att det är entjej jagvill bli vän med.. Häftigt!! Ha det gott, o duskicka en bulle är dubussig... Kramisar

�sa sa...

Ser riktigt gott ut! ; ) Vill med ha.. ; )

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...