2007-09-05

Åsa arg på Ica o apoteket


Ica tar mer betalt än vad som står. Och apoteket nekade henne att hämta ut sina mediciner för hon var några dagar för tidig än deras beräkning. Med andra ord typ en tablett för mkt kvar hemma för att hämta ut på frikortet. Hon får hämta sin medicin tidigast den 18. Så går hennes frikort ut den 17:e. Snacka om uträknat! Lönt att ha nåt som kallas frikort överhuvudtaget då?! :-S

3 kommentarer:

Åsa sa...

Jaaa..e så jävla surt! Pisseskit!

Majsan sa...

Hahahaha......
Ja du dessa tre dagarna har jag brännt minst 500 kalorier om dagen....Men skall försöka at öka dte till 600kalorier osv.....Handlar om hur fort kondisen komme rigång för jag vill ju inte springa på gymmet flera timmar om dagen....=)

Ja dte där om humöret kan jag ta när vi pratar inget jag vill skriva ut så alla kan läsa det!!!

Nu skall jag se på IDOL!!!!=)

Kramiz gummiz!!!!

sandra sa...

Hej! Min man är svensk och vi träffades i sverige. Åkte till usa i vintras på roadtrip. Började i kalifornien och körde över hela landet till Florida. Här träffade vi Oskars kompis som är amerikansk och bodde här. Han skulle flytta till karibien och eftersom Oskar och han har samma yrke så undrade dom på Oskars kompis jobb om Oskar ville ta över hans jobb här i usa när han flyttar till karibien. Så vi tackade ja, åkte hem ngn månad och fixade visum och gifte oss och nu har vi bott här i 4 månader och trivs såå bra. Usa är helt underbart och jag kan verkligen rekommendera att bo här. Särskillt i tex kalifornien eller florida där det alltid är underbart väder. LA är ganska ytligt och svårt att träffa äkta människor. Men florida känns mkt skönare. Man får lätt kontakt med människor, det är mkt europeer som bor här osv. Usa är väldit annorlunda från sverige. Allt känns lättare och roligare och saker är inte lika mkt ångest och grått. Här kan man få tag vad som helst dygnet runt och folk hejar överallt och frågar hur man mår. I sverige känns alla så inskränkta och stela. Det är dom inte i usa:)
Kram på dig:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...