2007-12-08

Lista


Hittade jag inne hos syrran...

Vad föredrar du utav följande?

Pepparkakor - Lussebullar
Skumtomtar - Knäck
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar - Prinskorvar (veg. dock)
Julkorv - Julskinka (inget utav det)
Lax - Sill
Revbenspjäll - Janssons frestelse

Paradis - Aladdin
Rullsylta - Pastej (inget utav det)
Glögg
- Julmust
Rödbetssallad - Dopp i grytan
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Äpplemos
- Senap

Hur sjutton kan man välja mellan Ris á la Malta eller Risgrynsgröt??? Det är ju samma sak bara att man blandar i sjujävla mkt grädde i Maltan =)

Glögg och Julmust?? Kan ej välja! Lika gott båda!
Köttbullar och prinskorv är lika gott det med, fast på sina egna sätt. Men med prinskorv får det numera bli vegetarisk.

Vad gillar ni??

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Hur mår du?

Hmm, här betalar man oftast med en moneyorder. Man går till baken och köper en papperslapp för så mycket som hyran är på. Sen skickar man den papperslappen(som tydligen är värd på mycket pengar som man köpt den för) till sin hyresvärd. Men vi betlar våra hyresvärdar i cash. Dom äger vår lägenhet och vi hyr den av dom. Skrev kontrakt på ett år. Vi har en ganska stor 2a och betalar 1100 dollar. Det är väl drygt 7000:- i månaden. Men det är nog lite dyrare just där vi bor för vi har ju gratis gym, pool osv. och även eftersom den e ganska stor, med diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, central AC, badkar, balkong osv. Man kan bo mycket billigare. KRAM på dej!

Anonym sa...

Määäh är du ännu vaken?
Knäpp, haha.
Sov så sött i alla fall:)
Kramar

Anonym sa...

Men oj!Jag tänkte fel!
Jag hade fått din kommentar runt 8(på kvällen) min tid, men fick för mig att klockan var 8 på morgonen hos dig, och att du ännu var vaken. Men nu kom jag på hur det låg till, och att klockan var runt 2 på natten hos dig. Hihi... Det är nog dags för mig att sova nu. Lite snurrig i huvet. Men men... Var bara tvungen att förklara mig=)

Natti!

Anonym sa...

Nä jag gillar inte enbart chanel. Men mest:)
Såå mycket fint:)
Kram

Anonym sa...

Hehe Jessica Simpson e rolig:) Jag tror att hon e smart egentligen, hon bara beter sig lite blåst och gulligt. Men jag tycker hon verkar ganska skärpt(förutom i newly weds).
Walk in closet e sjukt soft. Vill ha en stoooor, full med kläder, skor osv. Har också en liten walk in, men som du sa, inget man kan strosa runt i direkt:)
Kram på dej!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...