2007-08-04

Mitt-i-natten-blogging + MASSA bilder

Kan ej sova! Därför sitter jag här! Pratar lite med syrran på MSN med. Hon blev tydligen väckt av en gammal manlig bekant som var i Malmö och som hon inte pratat med på flera år typ. Nu var han i Malmö och behövde antagligen sovplats men lixom hallå?? Man ringer inte bara så, full dessutom, efter flera år och ber om sovplats. Nu gjorde han kanske inte det rakt ut men Åsa trodde att det var anledningen till att han ringde.

Jaja who cares? Not me för han är en jävla skumbag och har alltid varit!

Ikväll var vi på Restaurang Hamncaféet i Ystads småbåtshamn! Jättefin restaurang! Och så goood mat!! Vi var där igår med och då valde jag Halstrad Gravad Laxfjäril med potatisduschesse och Hovmästarsås. 159 kr. Och idag blev det Räkfrossa. Dom har det varje fredag kväll och då får man äta hur mkt räkor som helst (man få in en liten spann som rymmer 1 kg räkor) och massa bröd och vitlöksaioli och man får ta HUR många spannar som helst när den ena tar slut för bara 179 kr. Dit åker jag lätt igen!! =) Egil, en gammal kompis, och hans flickvän var nämligen nere i Ystad och hälsade på Adrian och Malin, två andra kompisar till oss, så vi passade oxå på att hälsa på dom. Egils flickvän Kristin var dötrevlig!! En go göteborska! Älskar den dialekten!! =) Adrian och Malin har skaffat en liten katt, Cosmo, heter han. Dösöt och social katt. Inte alls en sån där egensinnig stroppig sak. Synd man är allergisk annars hade jag absolut kunnat tänka mig en sån rolig katt hehe!

Idag efter Ystad åkte vi hem till Martins föräldrar för Martin hade köpt en likadan TV som vi har köpt till sin pappa. Han visste inte om det. Martins mamma sa att han länge gått och mätt med tumstock för att se om han får plats med en sån men så har hans mor inte tyckt dom kan lägga ut så mkt pengar på en TV just nu när dom hade en fullt fungerande redan. Men... så klart så går sonen och köper en då... En 42 tums 1080 Full HD-TV med LCD. Fråga mig inte vad det står för men det var tydligen viktigt. Och dra på trissor vad surprised han blev när han fick se denna i TV-rummet. Blev väldigt rörd och kände inte att han kunde ta emot den. Men det var han ju så illa tvungen att göra =) Till detta hör att hans pappa är en filmfantast. Han älskar filmer och att såklart - titta på dom! =) Han blev skitglad!! Kul tyckte Martin. Var roligare att köpa till sin far än till sig själv. Ja vem hade inte tyckt det? =)

Bilder kommer snart. Blogg.se har lite problem med infogandet av fotona nu märker jag *grrr*

Här är bilder från kvällarna....

Torsdag kväll:Min mat. GOTT!

Martins mat. Oxfilé.


Marängschwiss till efterrät =)


Martins pappa med lilla Afrodite i famnen. TV:n i bakgrunden =)

Lite hundbilder på några av Martins mammas alla hundar....

Pereuka... skitcool rund liten hund...

Prima eller Rutka som hon oxå kallas. En svartsjuk liten dam som blir rent tokig om man klappar nån annan än henne haha.
Tequila och Pereuka e trötta...Afrodite e pömsig...

Och det var den kvällen det....

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...