2009-09-14

090909 - 090911 - I Munkarp

Nu i torsdags åkte mina föräldrar till Hartz i Tyskland på minisemester med några goda vänner. Dom kom hem igen igår söndag. Under tiden skulle Åsa passa huset med Devildog så då tänkte vi att då kunde ju jag oxå komma ett par dagar med Bella. Men det gör vi ju inte om kan jag säga. Bella verkar inte fatta att Gizmo bara är valp och att han skäller och skäller och skäller och så skäller lite till... ALLT för att få hennes uppmärksamhet. Men hon bryr sig ju inte. Så är det alltid! Han skäller och är allmänt störig och ivägen *asg* och hon bara bjäbbar tillbaka istället för att verkligen sätta honom på plats och visa who's the boss typ. Tror hon gillar det lite faktiskt haha. Så det har varit high life där borta på lanned =)

Egentligen skulle jag kunna summera dagarna enbart med dessa två videofilmer. Men bilder kommer i nästa inlägg.

Så här höll han på KONSTANT!!! Men Bella är minsann inte bättre hon... hon är en riktig liten retsticka. Det roliga är att han verkade inte förstå att han bara kunde springa runt staketet för att få tag i henne. Många gånger han på allvar trodde att han kunde komma in under här bara för att Bella gjorde det. Lite skillnad på storlek bara LOL!

Vi försökte skärma av dom så han inte skulle skälla så mkt.... men... han tog sig ju såklart över sin egen bur till slut ändå haha! Så kunde han fortsätta skälla. Dom är inte dumma minsann! Kolla in Hin Håles ögon. Dom skiiiiner hahaha.

Och ja, han är bara valp! 8 månader bara så han kommer bli MKT större än han är nu!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...