2009-10-04

Illamående dag!

Just nu sitter jag med 2 smörgåsar med kycklingpålägg på. Sen dricker jag även smoothie gjord på 1 dl mellanmjölk, lite Kefir, några frysta jordgubbar, en halv liten banan (har bara små bananer hemma för tillfället hehe) samt lite sötningsmedel. Men vet inte vad jag gör för fel för mina senaste två smoothisar har gett en konstig bismak i munnen efter varje klunk. Typ metallbesk nånting... kan ej förklara...

Hursom så har matintaget idag INTE varit nåt vidare. Efter frukosten jag visade i det förra inlägget blev det raskt in på toa men inget nämnvärt hände väl där ;) men sen blev jag så SJUKT illamående fy f-n!! Var ju rätt jobbigt för jag skulle bli hämtad kring 10-tiden då systerdottern och systersönerna hade öppet hus på deras skola och jag gick ständigt omkring med en känsla av att jag snart skulle throw up! :( Hade jag inte haft tant röd på besök så hade jag lätt kunnat tro att jag var med barn för när vi kom till öppet hus så serverades det ju varm korv med bröd och bara lukten av det fick mig att klökas... och att se folk ÄTA skiten fick mig att bli ännu mer illamående! Bleh!! Jag som annars gillar lukten av varmkorv även om jag inte äter det. (Äter bara sojakorv!) Men jag kände mig bättre framåt dagen men har inte haft nån direkt aptit bara. Vi var även och kollade på den ena systersonen Emil när han spelade fotboll. 14-2 vann dom med! Det var ju fan ingen match haha! Total utklassning!

Matintaget idag har väl sett ut så här.

Frukost: Kaffe med lite grädde, 2 skanörgrova med bregott och två äggvitor samt lite örtsalt + smoothie (som jag iofs aldrig drack upp). (Ingredienserna vet ni redan)
Inget mellanmål.
Ingen lunch.
Ingen middag.
Ostbågar, ett geisha (100 gram) har det dock blivit :oops:
Kvällsmål runt 18:00 2 Frökusar (jättegoda!! :)) med bregott, kycklingfilépålägg samt gurka och en Chiquita smoothie med passion/mango.
Sen nu har jag nyss ätit det jag skrev ovan under tiden jag har skrivit.

Så som sagt... INGEN bra matdag idag!! Heller ingen motion har det blivit direkt.

1 kommentar:

Siz sa...

Denna sidan kom jag inte ihåg att du hde..men hittade den bland mina "bloggisar" nu ju! ;) Näää..det e verkligen inte kul att må så! Pyss

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...