2009-05-09

Thåström - Karenina

Jag bara ÄLSKAR denna låten... påminner mig om min syster Åsa på nåt konstigt sätt. Och på värmlandstiden.... och den STORA disponentvillan vi bodde i. Vet att jag är född 1981 (oh shit vet hon??) tänker ni säkert nu... så jag är ju 80-talsbarn... (oj är hon?? hehe) och denna låten är från 1989, 3 år innan vi flyttade hit från Slottsbron men vad jag minns så är det egentligen Åsas musiksmak, det hon lyssnade på som ung punkare och gjorde revolt mot allt. (Minns du Aså hehe) som jag oxå känner mig närmast =) Punk, Rock N' Roll och vem kommer inte ihåg NOICE?? =) Och Thåström är lite av en husgud. Allt med han... Ebba Grön, Imperiet och även hans nya band... Peace, Love & Pitbulls men dom lyssnar jag inte så mkt på. Blir mest Ebba Grön och Imperiet när lusten faller på. Nä fy fan nu får jag gå och lägga mig. Bara detta inlägget har tagit en jäääävla lång tid att skriva men det är bara för att jag måste skriva sakta och koncentrera mig så jag inte skriver en massa fel....

Och en sak Aså... (vet att jag skriver Aså för det brukade Nafets (Stefan) alltid kalla dig hehe.) Jo, fastän vi bråkar mkt och vi blir trötta på varann eller jag på dig så har du alltid varit min Idol. Varför tror du jag alltid hängde efter dig som liten och bott hos dig och varit en allmän pain in the ass.... Fan du var världens starkaste för mig efter att du nockade den negern och du hade inbrott.... ja du fattar.... brukade ju ligga på din arm och säga "Du är världens starkaste!" Och det sjuka är att jag verkligen trodde det haha! Puss ÄLSKAR DIG!!!! Bara så du vet alltså.... (och detta är inget fyllesnack....)

Thåström - Karenina

GODNATT!!

2 kommentarer:

siz sa...

Awwww... fyllesnack! ;)

Anonym sa...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...