2009-05-27

Lite viktsnack

Vaknade i morse och var rent död skulle man kunna säga.

Vågen visade 300 hg neråt sen igår. Så ni ser... man går ner hela tiden =D Vikten idag stod då på 80,8 kg. Jag vet att man inte ska väga sig VARJE dag och det kommer jag inte göra sen heller men just nu vill jag bara kolla om det verkligen stämmer och det gör det ju uppenbarligen så... jag går ner fastän jag småfuskar lite då och då. Som igår åt jag både bragokex på dagen som ni kan se längre ner på bloggen. Sorry Åsa att jag öppnade paketet!! Sen på kvällen åt jag norska flatbröd med MKT bregott. Mums! Skulle bara ta 2 stycken men dom var så goda att jag var tvungen att ta några till haha. Sen vid 5 i morse vaknade jag och var SÅ hungig. (Jag äter ju oftast ingenting 2-3 timmar före läggdags nu längre heller. Antagligen för att jag äter så mkt fett och det gör att jag inte får det här suget efter okynnesätande!) Men så gick jag upp då och tog en ruta mörk choklad (mkt dumt, jag vet!) så förmodligen hade jag kanske vägt mindre i morse om det inte vore för flatbröden igår samt chokladrutan i morse. Men skitsamma!! =)

Tääänk när jag kommer ner till 75!!! Jag kommer vara i extas då! Eller inte! Det vet man inte. Men jag tror jag kommer bli glad iaf hehe. Bara längtar efter att jag ska börja känna det på kläderna oxå vilket jag inte har gjort än! =/ Jag vägde ju 83,6 som mest för två veckor sen men i och med att jag inte började dra ner på kolhydraterna förrän nu i fredags så räknar jag inte den veckan för annars skulle jag ju nu ha gått ner ca 2,8 kg på mindre än 2 veckor. Nu har jag istället gått ner -1,2 kg sen fredagen den 22 maj. Det är 5 dagar så jag är MKT nöjd med det. Och då har jag oxå fuskat en del. Kom ihåg det =)

Vad som oxå är kul är att Martin oxå börjat ta detta till sig. Så han åt squashtagliatellen igår utan protester haha! Det är squash som du skalar med potatisskalare till strimlor. Precis som pastasnören ungefär. Fast breda då. Sen lägger du dom i ett durkslag och häller på kokt vatten så dom ångar lite grand en stund. Så detta ska funka som fejkpasta hehe. Med lite smör och flingsalt på så blev det gott. Till det hade jag gjort en god kyckling-, och baconsås (snarare gryta) med lök, paprika och lite ost i. Gjord på 15% matlagningsgrädde enbart.

Om jag bara kunde få han att väga sig oxå så han vet hur mkt han går ner. Hade ju varit kul. Men han lär väl märka det på kläderna om inte annat. Han säger att han tänker på vad jag sagt om Low Carb även när det är dags för lunch på jobbet men igår hade han tagit bara EN potatis. Och den var liiiten hahaha. Jaja nu kör ju inte vi "allt eller inget" utan vi drar bara ner på det så tar jag lite pasta nångång eller bröd (åt två brödskivor till fulle idag förresten) så gör inte det nåt.

Nä, nu ska jag ta en svängom med dammsugaren. Sen kl. 16 är det dags för tvätt!

Tjing tjong!

1 kommentar:

Åsa sa...

Det var ju bra ju.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...