2009-05-31

Så trött!


Ja, men jag är inte trött på det sättet. Som vanligt när jag inte kan sova så ligger jag och funderar och filosoferar över livet och dess mening då detta tenderar att göra mig just - trött! Det jag ligger och funderar på nu är varför jag aldrig verkar bli "klar" med nåt? Är så trött på att alltid få höra att jag måste/borde BRUKA ALLVAR med nåt! Är det inte vikten så är det körkortet. Är det inte jobb så är det utbildning. Bara man gör NÅGOT! Varför då? Varför måste man göra NÅGOT? Tänk om jag inte vill bara "göra NÅGOT" då?! Tänk om jag vill göra nåt som Har en mening och inte bara något för sakens skull? Men det trista är att hur jag än vänder på det så måste jag hursomhelst BRUKA ALLVAR! Suck!

Grejt! Nu blev jag hungrig oxå. Men kan inte äta... Måste bruka allvar.......

2 kommentarer:

Åsa sa...

Hahaha..vilka problems du har.. grejen e att man avslutar saker man påbörjat, annars blir det för mycket av just "problem" i ens liv. Sen kan man inte slänga ut tusentals kronor för att sen inte påbörja det man betalt för..
Pyss

Life as we know it... sa...

Förstår fullständigt dina tankar... sådär snurrar jag också ibland... har inte hittat någon lösning än... sorry...

Förresten... hur kan jag svara på något du skrivit hos mig? Det är ju så många val... o mina kommentarer går ju aldrig iväg :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...