2009-05-11

Tråkiga Måndagen?

Dagen idag började väl en sisådär.... när jag vaknade... hehe. Vaknade alldeles för sent. Sa till Martin (sambon), när han frågade, att jag gick upp runt 9:30 vilket var stor lögn för klockan var närmare 11:40 när jag öppnade dom blå. (Ja, för mina ögon ÄR blå!) Jag vaknar ju alltid när Martin går upp och jag BORDE stanna uppe då också men gör det ändå inte! [massa svordomar] Och ja, jag blir lika förbannad på mig själv varje gång det händer. Mkt arg! Förutom när det är Martins fel då för då blir jag bara arg på honom hahaha.

Idag har syrran och jag iaf varit med hundarna nere på Limhamnsfältet och jag upptäckte t.o.m. Hälsans Stig då. Weee tänkte jag... har liksom inte fattat innan VAR den går nånstans för på kartor så har det alltid sett ut som om det är Ribbanlängan (som jag kallar den) som är just Hälsans Stig men så är ju inte fallet nu då så nu ska jag utforska den vidare =) Hundarna hade dökul... tror jag iaf. Eller nä det vette faan om dom hade. Gizmo BARA skäller för att få kärringen Bellas uppmärksamhet och när han inte får det (för det får han inte förrän hon lackar ur och biter ifrån) så skäller han ännu värre och ännu mer. Snorvalp ;-) haha. Men ändå så fort man säger deras namn till varann så hajar dom till. Och när dom får syn på varann så springer dom emot varann som bara den men sen när dom ser vem det är (iaf för Bellas del) så är det precis som hon tänker "Jaha, var det bara DU?! Sicken besvikelse!" och sen så var den spänningen borta *garv* Men det är bra för dom att komma ut och springa av sig. Och vad är då bättre än både skog och hav tillsammans! Helt underbart, både för människa och hund! Bella hon har legat nu hela kvällen på sin kudde på stolen bredvid mig här i köket och baaaara sovit. Gött.... för mig då hehe. Trodde inte den tokan kunde bli trött haha.

Sen på väg hem kom jag på att jag var tvungen att gå iväg och köpa hundmat. Torrfoder. Så jag och syrran slog följe ner till Limhamn C så jag gick in och handlade till henne och sen gick jag vidare ner in på Vacker Tass och köpte äckelhundens torrfoder. 139 spänn fick jag lägga ut på honom. Ja, varför han är en äckelhund berättar jag imorgon. Usch vad jag varit arg på sumobrottaren idag!!

Eller jag kan lika gärna berätta nu. Vaknade imorse och såg en pissepöl i köket... visst ok, det är bara att torka upp men mongot i hundvärlden hade kissat på MIN vita kofta oxå!! Inte OK!!!! Han måtte ha lyft ordentligt på benet den grisen. Och sen när jag kom hem idag så låg där flera pölar med kiss TROTS att han varit ute långisar och både skitit och kissat och allt. Är det nån form av protest eller vad?? Och jag vet att man inte kan fya på dom i efterhand utan det ska man ju göra om man kommer på dom med en gång. Men så när jag och Bella kom in i porten där nere så hörde vi hur han förde ett JÄVLA liv där uppe. Vi har typ pappskivor till dörrar här så man hör minsta lilla och Igors skall känner man igen. Det är som en arbetskamrat beskrev det, "en batterihund vars batterier börjar ta slut..." Haha och det stämmer ju. Så jag upp och öppnade dörren och då låg han i Bellas säng och fortsatte att skälla och morra fastän han såg att det var vi som kom så jag gick fram och snärtade till han ordentligt och han började ju gnälla och gny och ha sig och sen gömde han sig bakom BELLA??? *asg* Sen gav han mig onda ögat och pep iväg och la sig i buren och där låg han och tryckte (som han alltid gör) när jag kom hem. Men då var Martin hemma så då tuffade han till sig. Och nu på kvällen så satt vi i soffan och jag vette katten om han ska fjäska eller vad det är men då kom han krypandes och skulle lägga sig på min arm... visst är han söt men... ja, jag vet inte... det är nåt som gör att jag inte kan med honom. Och detta eviga daltande från Martins sida gör mig bara så irriterad. Nä-äää tacka vet jag min Bella!!Bella och hennes boll...

Dom har t.o.m. toalett där nere hehe´.
Hälsans Stig...

Bäst att hålla i vovvarna...

Bella gillade inte trappan där riktigt...


Åsa posar =)


Bryggan...


Här blir det livsstilsförändring ja... =/


Och Gizmo han försöker och försöker haha... men förgäves =)


Jag och syrran... eller hennes hår hahaha.
Maten idag... mkt gott!

1 kommentar:

sofie sa...

hihi! du ska inte va så aggro, caroline! ;) men jag förstår dej...hade nog fått spel på lillen :D fast han är så sööööt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...