2007-04-01

GAAAAHHHH

Alltså jag blir så jävla förbannad ibland... M's hund... e inte MIN hund men KÄNNS som MIN hund oxå. Och självklart ser jag han som MIN med. MEN.... vad M inte verkar förstå är att Pluto ser han som sin ledare då dom spenderat 13 år tillsammans o jag bara varit med i lite mer än 3! Så M förstår inte varför Pluto inte lyder mig när det gäller att gå uppför trapporna t.ex. här i detta f***ehuset! (Jag/Vi bor högst upp på 3:e våningen.) Annars lyder vovven mig utmärkt.

Det är så här att:

1. Han e gammal o trött....
2. Han e trött.
3. Han e... TRÖTT! (Ok, lite lat oxå för annars så orkar han minsanna ;))
4. Han behöver inte lyda mig... för att för honom e jag nog bara en annan flockmedlem alt. känner att jag inte kommer skälla på honom när han inte orkar/vill gå upp. Och han är min ögonsten redan så jag skulle aldrig kunna skälla på en gammal och go hund som honom!!

Jag vill inte heller ställa mig i trappat o gala på honom då folk säkerligen hade börjat undra vad det var frågan om. M däremot skiter i det... han galer ju jämt om det är nåt som inte passar honom. Kan bara säga att JAG INTE hade velat vara hans hund.

Men... Har jag fel när det gäller detta med att hundar är flockdjur o ser sin Husse eller Matte som sin ledare? Och därför inte behöver lyda nån som kommer in i bilden senare?

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...