2007-04-30

White Noise 2 - The Light

Jaha då har man sett halva filmen av White Noise 2 - The Light... FY FAAAN vad äcklig! Den var ännu äckligare än den första! Och för mig som tror på sånt så var den nästan outhärdlig haha. Tänk dig Åsa... jag o Camilla ensamna att se en sån HAHAHAHA. Det hade ALDRIG gått! Vi hade trissat upp varann så till den grad att vi nog hade varit förstörda efteråt haha. Bara att hoppas jag inte blir kissig inatt för jag kommer inte våga gå upp isf. Halltaklampan är trasig med annars hade jag ju självklart tänt den men nu går inte det och jag måste gå en bit innan jag kan tända vägglamporna. Och jag vill inte behöva bli vittne till ett äckligt ghostface mitt framför mig som gör att jag:

1. kissar på golvet istället för i toan.
2. hamnar på psyket for the rest of my life....

Ja, för där skulle jag nog lätt kunna hamna. Och jag är GLAD att jag slipper gå och lägga mig ensam nu för det hade jag inte klarat haha. Jag e så jävla feg haha. Och så är det fullmåne ute nu. Bådar inte gott.

Haha nu började ett TV-program på 4:an som heter Deadwood :lol: Hmm...

Nu ska jag sova :) Eller rättare sagt... försöka...

Godnatt!

PS/ Tack Majsan för dina fina ord! Dom värmde verkligen! Vi får allt ta och ses i veckan och promenera eller nåt. Gå på stan o glo hehe. /DS

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...