2007-04-26

Underbar dag!

Idag har jag STÄDAT!! Åh vad det är skönt det är att ha det gjort! (Och jag tog även dass oxå :)) Ikväll ska jag ta ett VÄLFÖRTJÄNT bad! Dock utan skvallertidning för det har jag inte inhandlat än hehe. Men ett bad ska det ändå bli!!

Åsa kom hit förut och "tittade på" när jag städade som hon själv säger... och visst, det är sant för jag vill städa själv! På så sätt vet jag att det blir som jag vill ha det. Trots att jag HATAR att städa! Men men... det är ju ett ont måste!
Jo, som sagt... Åsa kom hit så slutförde jag den sista städningen och sen gick vi ut med Pluto så han gick "göra av sig". Dock så brukar inte jag gå ut med han utan att jag vet att M kommer och hjälper mig upp med han då han TOTALT strejkar uppför trapporna när det bara är jag. Men med Åsa gick det bra! Tack så mkt Aså :)

Sen cyklade vi ner till Lieto Short Stop på Järnvägsgatan och köpte vars en pastasallad! FY FAAAAN vad goda dom var! Och så MKT man fick!! 44 kr för själva salladen + 20 kr för två drycker. (10 kr st.) 64 kr. Inte farligt alls! Kommer definitivt gå dit igen! Finns faktiskt många mysiga caféer och restauranger i Limhamn. Blir lika förvånad varje gång jag är ute och går och jag ser att dom finns hehe. Sen efter det bajkade vi ner till Småbåtshamnen och inmundigade vår goda mat hehe. Jätteskönt var det! Bara sitta där och äta, snacka och stirra ut över havet medans solens strålar värmer en så gott så gott så... och som vanligt fick jag besök av mina vapendragare........ ankorna....

Lite bilder följer härHär är maten jag åt. Kyckling med tsatzikisås... MUMMA!!Utsikten över Småbåtshamnen när vi åt.Lilla Åsa...Mina vapendragare.... ankorna.... hahaMoiLimhamns Torg. Här hade vi vår lilla "kaffepaus". Det är ju SÅ långt hem att cykla menar jag haha.Åsa "EGO" haha. Hon känner sig inte hemma i glasögonen men hon passar döbra i dom!!Här står "pensiorna" (pensionärerna) och spelar Boule! Dagliga motionen hehe.Lekplats på Limhamns Torg. Care for a ride??

Tittut! ;)Undertecknad slutför nu sin blogg haha.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...