2009-05-11

2009-05-10

Psst... bilder och videoklipp längre ner i inlägget...

Gud vad jag hatar att stirra på ett blankt "papper". Nu menar jag förståss detta fältet där man ska skriva. Jag vet ALDRIG hur jag ska börja. Och TITEL?? Vad faan ska man skriva där egentligen??

Jaha, vad har jag gjort idag då? Hmm... Jag sov till 11:30 ca. Martins fel för han väckte mig inte. Sen blev jag förbannad för att han drog isär gardinen och drog upp persiennerna när jag inte ens hade fått "mårna" (morgna) mig än. Efter nästan 6 år tillsammans så verkar han ännu inte veta detta. Man tycker att det borde ligga i hans eget intresse att antingen ta reda på sånt eller att iaf komma ihåg det efter första gången man lackat ur... typ... Att så gör man inte med mig om man sen under dagen vill ha en glad Caroline. Såååå... jag gick jag upp, in på dass och tissade (som man ju brukar,) sen gick jag och klädde på mig snabbt som fan bara för att ordentligt visa mitt missnöje och sätta mig på tvären fullständigt. Det var nämligen så att Martin påstod att han gått upp redan kl. 10:00. Och det är säkert sant för han brukar vakna relativt tidigt även när han är ledig. Men varför då inte ta ut hundarna MED EN GÅNG?!?!? Ska det vara så jävla svårt?! Nä, då dricker vi kaffe istället och sätter oss och spelar dataspel och sen ringer vi samtal osv... och sånt gör mig så jävla in i helvetes förbannad. (Ursäkta svordomarna men jag är en människa som svär mkt över idiotiska saker hehe.) Men har man hundar så är dom PRIO nr 1!!! Det bara ÄR så! Dom är ju för fan oxå pissiga!! Så jag ut med dom, sa inte ett ord till sambon och, hör och häpna, jag smällde inte ens med dörren när jag gick... ojojoj! Och för att nämna ännu en idiotisk grej så när jag nästan var hemma... vem kommer inte gåendes då om inte sambon. Var det svårt att stanna hemma och kanske förbereda "frukosten" tills jag kom in? Vi brukar nämligen göra så att om han tar hundarna på morgonen så fixar jag frulle och tvärtom. Ja och sen har jag bara varit så irriterad hela dagen... inte så jag varit otrevlig eller så men jag har liksom känt det inombords.
Nåja, vid 16:30 begav vi oss ner till Limhamnsfältet. Och till min förvåning ville Martin dit idag. Alltså sätta höger ben framför vänster osv osv... inte ta bilen?? Näää det var så fint väder så vi kunde använda apostlahästarna ju.... okej då tänkte jag. Men efter halva vägen vart vi i småluven på varann. Så jag bad han gå i förväg för jag hellre ville gå med Bella själv. Så han tog upp mongot i hundvärlden och gick för sig själv. Måste ha sett SÅ roligt ut. En man (??) på 1.95 bärandes på en ett kilos hund *asg* Ja herregud. Tydligen tyckte han det själv oxå eftersom han sen på väg hem bad mig ta Igor istället för att det nog såg konstigt ut när han hade honom. Och sen var han ju minsann ingen Paris Hilton heller så... Inte det??? =)

Lite bilder från idag kanske??Min goa potatissallad jag gjorde... recept kommer imorgon kanske =)

En liten video från igår =)

1 kommentar:

Åsa sa...

Hahaha.. ja, det ser roligt ut när martin kommer med igor. Hörs o syns sen.. Pyss!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...