2008-11-16

Godnatt

Nä, nu blir det sängen för mig. Efter två insomningstabletter så känner jag att det snurrar en aning... sååå skön känsla när man har ont! ;-)

Godnatt mina kära!! Imorgon är en ny dag!

Puss

6 kommentarer:

Åsa sa...

Hahaha..såna ska du aldrig mer ta! ;)

Åsa siz sa...

Hej gumsegums... :)
Sitter här o tycker lite synd om dig som har så ont! Det var ingen dålig antibiotika kur du fick!! Hoppas nu att den hjälper bara. Hör av dig imorrn när du kommer från tandläk...
Puss..

Jennie sa...

jo jag trivs med mina procent jag jobbar också just nu med tanke på min sjukdom. men klart man vill ha ett heltidsjobb. jag har haft heltidsjobb innan o detta är första gången jag jobbar så här lite så det är skit trist!

Åsa siz sa...

HAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLÅ???????????????????????

Åsa siz sa...

Amen vart e duuuuuuu???? Du har fåt en utmärkelse av mig! ;) Men länkar inte till din sida..varför vet du! Lav ya! Puss..

Jenny sa...

Saken är ju att jag är dödstrött alltid, oavsett hur mycket jag sover. jag brukar bara nämna ibland att jag sover på dagarna i bloggen men jag sover 1-3 gånger om dagen för att orka vara uppe. just nu är jag inne i en period då jag gett mig tusan på att inte försöka sova och trotsa sjukdomen. jag har hur mycket som helst jag villgöra sm att fotografera som jag gjorde förr nu blir det nästan ingenting. angående det med min studio så är det en mini studio jag har som jag har i köket. :) Jag tycker absolut att du ska baka lussekatter för det första är dom ju supergoda och för det andra så doftar det ju helt underbart efter man har bakat! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...