2009-06-22

Midsommarhelgen = Katastrof!

Usch den har varit katastrof!!

Detta året blev det inget traditionellt midsommarfirande för mig.

Föräldrarna med äldsta syster och man var uppe i Värmland och hälsade på min bror och hans familj. Vi träffar inte dom så ofta och jag hade oxå gärna velat följa med men då dom har katter och både jag och sambon är allergiska så följde vi inte med.  Hade vi bara vetat på förhand att dom fick låna husvagnar att bo i så hade saken varit biff. Då hade vi hängt på! Nog om det!

I fredags blev det, trots inget traditionellt firande (vi åkte till Malmö Folkets Park bara), så iaf  midsommarmat. Och med midsommarmat följer ju så NYPOTATIS, (eller färskpotatis som ni uppåt i landet kanske säger?) Iaf så åt jag ett par potatisar... sen följde dillchips med dippa, gräddkolor, sen på lördagen valde vi att prova en thairestaurang här i Limhamn så vi beställde kycklingspett med ris och jordnötssås. Kan inflika att där kommer vi beställa ifrån fler gånger för SHIT vilken god mat. Och snåla??? EHH NÄÄÄ det var dom då sannerligen inte! 5 STORA kycklingspett var fick vi så vi hade middag idag oxå! :D Sånt gillas. Och så bara 79 kr på avhämtning. 89 kr om man äter på stället. Sen fortsättningsvis på lördagen blev det en massa annat gott. Som inte är Low Carb. Idag (eller igår, det är ju efter midnatt nu) blev det 4 knäckemackor med MKT bregott och citronmarmelad på till frukost. Kaffe med vispgrädde till det. Sen till middag åt vi kyklingspetten då... samt spenatpasta. Hade i frysen och ville bli av med det. Var inte gott alls kan jag säga. Saknar inte alls pasta om jag ska vara ärlig. Sen var vi på marknad idag oxå.... och vad köpte jag där?? Jo, munkar såklart. Det är en tradition som jag haft i flera flera år att var gång jag är på markna så är det ingen marknad om inte jag får mina gooooa munkar på Ahlgrens! :( Så jag tänkte att what the heck.... har jag fuskat hela helgen kan jag  lika gärna göra det resten av söndagen oxå. Helt fel tankesätt, jag vet men så var det iaf.

Och nu när jag skivit detta har jag käkat jordgubbar med grädde! :) Inte bra det heller. Men det är sant! Så imorgon blir det väl nya tag då förmodar jag. Kände i fredags att åhh vad gott det var med nypotäter... och igår kände jag att åhh vad gott det var me jasminris...  Bröd saknar jag inte alls och sambon konstaterade precis att han inte heller saknar det längre. Han är mer inne på knäckebröd nu. Och jag tänker inte hindra honom från att äta det men som sgt - då får han äta mindre av det feta.

Godnatti och hoppas ni hade en härlig midsommarhelg!

DSC00073 DSC00072

Beställde glass men tog faktiskt bort marängen :) Pariserhjulet i Folkets Park.

DSC00074 DSC00008

DSC00056 DSC00061

Thaimaten som var SÅ god... kolla spetten så stora :P Min frukost igår (söndag) :roll:

3 kommentarer:

Susanne sa...

Haha...och knäckebröd är inte bröd då eller?! ;-) Det är ju sjukt snabba kolhydrater.
Okej, inget bröd är något vidare i o f s.

Kram

sofie sa...

hehe! man fååår faktiskt synda när det är storhelg! ;)
vi har ätit som fäään hela helgen och ack så gott det varit! ;)
huvudsaken är ju att man inte gått upp alltför mycket å att man inte trillar dit för mycket...
puss puss

Åsa sa...

Min midsommar var den tristaste hittills.. satt helt ensam.. :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...