2009-06-25

Dagen än så länge

Har bara bestått av 2 koppar kaffe samt ca 60 gram vispgrädde. Var hos tandläkaren i morse kl. 9:00 så jag tyckte inte det var nån större idé att äta frukost innan... så här sitter jag nu med en bedövad trut och är vrålhungrig :? Kul kul!

Dricker lite kaffe bara för jag var tvungen att ha nåt. Ska gå och lägga mig lite på soffan för jag mår inte för bra just nu + att jag knappt sovit inatt. Det är konstigt att man kan må så krasst efter bedövningar... (fick 3 stycken) hmm...

Annars då? Jo sambon ska äta ute idag med arbetskamrater så jag slipper laga mat. Det tackar vi för :lol:

Ha en fortsatt bra dag och för er som dagen började skit för så hoppas jag den blir bättre ;)

2 kommentarer:

Anna sa...

Tjena !

Min messinger live verkar ha slutat fungera på min lilla laptop, vet inte vad problemet är men kan inte logga in. För att ha msn på min lilla får jag gå in på web messinger och starta en gammal version därifrån, skitknäppt alltså.

Annars är det huvudet upp och fötterna ner.. ja förutom att de säger att jag fått vattkoppor då. Vaknade upp på jobbet i tisdags morse med min högra underarm full med prickar och blåsor, och nu idag är stora delar av mej full med dem, kul va ? He..

Jag fundera mer och mer på att oxå gå in på LCHF, håller på att läsa om det. Låter som det är ett gott sätt att gå ner i vikt på =)

// Kramen

pdkrvv sa...

p5hDig jgetqafpbycw, [url=http://knbdzeeseuan.com/]knbdzeeseuan[/url], [link=http://zfjspeuueudz.com/]zfjspeuueudz[/link], http://degwiwxfpknz.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...