2007-05-28

Hur länge lever du?

Kollade in hos Majsan nu och hittade ett test hon har gjort om hur pass gammal du kommer bli.... detta är bara en jäkla massa båg men men jag gjorde det ändå och min förväntade livslängd blev 76 år. Precis som Majsan själv haha.

Fick omdömet: Lite under genomsnittet! (Öhh som om inte det var väntat då'ra hehe)

"Men det finns många saker du kan göra för att förbättra dina chanser till ett längre liv. Gå igenom frågorna igen en efter en, och tänk noga igenom varje fråga. Vad är det du själv skulle kunna förbättra i varje område. Börja dina förbättringar med det som är lättast och sen när du nått resultat så kommer det att gå lättare och lättare. De tre saker som mest förkortar en människas förväntade livslängd är rökning, övervikt och för lite motion. Skriv gärna och berätta för oss hur det gått för dig och om denna test betytt någonting för dig. Vi är intresserade av att det går bra för dig. Jag önskar dig lycka till. Vill du veta hur din framtid blir enligt astrologin? Titta då på länkarna till höger. Hälsningar Rolf Ekberg.

PS Det finns en viktig faktor som vi inte räknat med i denna test. Det är läkarvetenskapens framsteg inom dom närmaste åren. Vi står inför flera genombrott inom många medicinska områden och om du själv kan bidra med att förlänga ditt liv i bara ETT år så kanske det betyder att du får ta del av något medicinskt framsteg som förlänger livet i TIO år eller mer. Tänk på det!"


Ja, då är det ju tur att jag ska börja motionera nu då! På onsdag ska jag till läkaren nämligen och få min "dom" om magen. Vem vet vad dom säger där? Kanske får motion på recept haha.

Vill du göra testet? Klicka då här.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...